Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Főzés

Főzés

Whirlpool indukciós főzőlap

Az indukciós főzőlapok külsőre úgy néznek ki, mint az elektromos főzőlapok. A működésbeli különbség abban áll, hogy az elektromos főzőlapokban az üveg alatt fűtőszál fut, míg az indukciós főzőlapban indukciós tekercsek vannak.

Whirlpool főzőlap

A Whirlpool főzőlapok széles és rugalmas kínálatában választhatunk 2, 4, illetve 5 „rózsás“ verziók közül, és találunk olyan termékeket is, amelyekbe különleges lehetőségek kerültek beépítésre, mint például bogrács vagy wok főzőlap, szabad tér, választható funkciókhoz (amelyek külön megvásárolandóak).

Élvezze sebességet!  Eddig soha nem látott főzési gyorsaság!

Az indukció a jövő (és már a jelen is) főzési módja. A profik és a hobbiszakácsok a nagyon rövid forrásidőért és a pontos teljesítményszabályozásért egyformán rajonganak. A kifutott étel sem ég le, mert az üvegkerámia felület nem forrósodik fel. Az energiamérleget tekintve: a hagyományos elektromos vagy a gázüzemű főzőlapokhoz hasonlítva az innovatív technika érezhetően kevesebb áramot fogyaszt.