Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

A páraelszívó méretének megválasztása

A páraelszívó méretének megválasztása

A magassági méret növelése szélesebb páraelszívó választását teszi szükségessé. 10cm-es magasság növekedés 10cm-el szélesebb páraelszívó választását teszi indokoltá.

A páraelszívó készülékek elhelyezési magassága általában minimum 65cm-t (gázfőzőlap esetén 75cm) jelent a főzőlap felületétől mérve. A gyártók általában ezeket az értékeket adják meg a termékeik leírásában. A gyakorlatban, a kivitelezés során a 75cm-es értékeket szokták figyelembe venni, amely minden típusú háztartási főzőfelület felett alkalmazható. Ezáltal a páraelszívó síkja kb.165 cm-es magasságba kerül. Amennyiben ergonómiai szempontok miatt magasabbra kerül a készülék akkor az alábbiakat kell figyelembe venni.

a páraelszívó méretének megszabása

Tartalomhoz tartozó címkék: Páraelszívás