Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Bemutatkozás

 

Üdvözlöm, Hódos Péter vagyok a HPH Special Kft. és ezen belül konyhaluxnet.hu ügyvezetője.

Közel 25 éve annak, hogy a debreceni Siemens Márkabolt vezetőjeként kicsomagoltuk a Magyarországra elsők között beérkezett beépíthető készülékeket.
Életemben akkor láttam először beépíthető készüléket. Annyira újdonság volt, hogy Németországból érkezett termék tréner a betanításhoz, mivel itthon még senki nem látott, beépíthető készüléket. nemhogy értett volna hozzájuk.

Közel 25 éve foglalkozok háztartási gépekkel, ezen belül beépíthető készülékekkel is. Ez idő alatt ismertem minden változást, fejlődést, minden technikai újítást. Ezek voltak bőven, elmondani nem is lehetne talán.

Ennyi idő alatt és jelenleg is egyetlen cél volt és van előttem, hogy mindig a vásárló a számára legmegfelelőbb készüléket válassza. Ugyanezt teszik a kollégáim is. Szeretnénk ha mindenki megismerné és választaná az összes új, kényelmes, modern technikai lehetőségeket. Azt viszont nem szeretnénk, hogy a mi vásárlónk pénzt költene olyan extra készülék szolgáltatásért, amit soha nem fog használni, mert teljesen idegen tőle.

Megkérdezzük az Ön főzési, sütési, hűtési, fagyasztási, mosogatási szokásait és ezekben várható-e változás a közeljövőben. Ezek ismeretében ajánlunk készülékeket.

A Konyhalux konyhastúdió 11 éves működése alatt sok ezer készüléket értékesített és sok száz konyhát épített be. A készülékeket nem csupán katalógusból vagy internetről ismerjük, hanem fizikai valóságában is, hiszen a két stúdiónkban 200-300 -féle készülék ki van állítva. A tőlünk vásárolt konyhákba pedig mi építjük be a készülékeket, ezért tudunk speciális műszaki tanácsot is adni.

Ha bármilyen kérdésben bizonytalan, tanácsra van szüksége hívja a kollégáimat a „rólunk” menüpontban lévő elérhetőségeken vagy kérjen a főoldalról elérhető visszahívást vagy kérdezzen levélben az info@konyhaluxnet.hu e-mail címen.

 

 

Tisztelettel:  Hódos Péter