FreshCare Plus mosó-szárítógép

 

Freshcare+ mosó-szárító

 

Tartsd frissen a ruháidat a ciklus befejezése után 6 órán keresztül.   

 

    

Intuitív technológia, ideális eredmény

 

 Töltsd be a ruhádat, és hagyd, hogy a 6. Érzék funkció gondoskodjon a többiről. Ez az úttörő technológia érzékeli a töltet méretét és típusát, és automatikusan beállítja a mosási és szárítási paramétereket, hogy minden alkalommal kiemelkedő eredményeket és finom ápolást biztosítson, rendkívüli víz- és energiamegtakarítással.

 

 

A FreshCare+ a gőz természetes erejét és finom bukdácsoló mozgását használja fel, hogy makulátlan és szagtalan eredményeket biztosítson. Túl elfoglalt vagy a ruhanemű kipakolásához? Akár mosást, akár szárítást végzel, a FreshCare+ akár hat órán keresztül frissen tartja.* 

 

* A FreshCare+ kezelés a gőzölésnek és a gyengéd dobmozgásnak köszönhetően a mosás befejezése után akár 6 órán keresztül gátolja a fő rossz szagok forrását, és
a ringató műveletnek köszönhetően, a szárítási ciklus befejezése után 6 órán keresztül elkerüli a gyűrődéseket a ruhákon.    

                 

 

 

 

Töltsön több időt a szeretett dolgokkal

 

FreshCare+ technológia

 

Az idő drága. Ezért a FreshCare+ -t úgy tervezték, hogy több időt élvezhessen önmagával. A mosási ciklus befejezése után a gyengéd dobmozgás és a finom gőzfúvókák kombinációja frissen és szagmentesen tartja ruháit. A mechanizmus ugyanazt az eredményt biztosítja egy szárítási ciklus után.

 

 

 

Legyen szó mosásról, szárításról vagy mindkettőről, válassza a FreshCare+ opciót, és élvezze a szagmentes frissességet akár hat órán keresztül, a ciklus befejezése után.

 

 

Testre szabott kezelés mindenféle szövethez

 

SoftMove

 

Az egyedülálló SoftMove technológia hat különböző dobmozdulatot biztosít, amelyek mindenféle szövet esetében kiemelkedő eredményeket biztosítanak.

A SoftMove mind a mosási, mind a szárítási ciklushoz elérhető, megvédi a ruházatát, megőrzi színét és megőrzi formáját.

 

 

Colour 15o

Alacsony hőmérséklet, nagy teljesítmény

A Colour15o funkció ugyanazokat az eredményeket hozza, mint a 40o -os ciklus, miközben kiemelkedő gondosságot biztosít ruháidnak. A csökkentett hőmérséklet segít megőrizni a színek élénkségét és formáit.

 

Senselverter motor

Csendes,hatékony,hosszú élettartamú

 

A dobmozgást tápláló fejlett motor kiemelkedő energiahatékonyságot biztosít mind a mozgás,mind a szárítás során. Úgy is tervezték, hogy csökkentse a zajszintet, így extra nyugalmat és csendet élvezhetsz.

 

Csak szárítás

Csak szárítási ciklus nedves ruhákhoz

A csak szárítás opció lehetővé teszi a mosási ciklus kihagyását nedves vagy kézzel mosott ruhanemű esetén. Ha ruháidnak csak szárításra van szüksége, a csak szárítás opció bármilyen programmal kombinálva használható a tökéletes eredmény érdekében.               

 

Örömre tervezve

 

A FreshCare+ mosó-szárítót a könnyű használat és a szépség szem előtt tartásával tervezték. Lényeges, szemet gyönyörködtető vonalak borítják a széles nyílászárót és az integrált ergonomikus fogantyút, míg a felhasználói felület kivételesen egyszerű.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Mosás