Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás

Szállítás

Rendkívüli változás a szállítási rendben !

 

A w.netmarkabolt.hu mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozását minden lehetséges eszközzel elősegítse. Az áruházunkban történt 30kg. alatti termékek esetében lehetőség van az érintés nélküli átvételre. A termékek átadása az ajtóban történik a lakásba a szállító kollégák nem lépnek be.  Ez a változás a  Vásárlóink és kollégáink egészségbiztonsága érdekében történt. A 30kg. fölötti csomagok átadása is az ajtóban történik a szállító kollégák nem lépnek be a lakásba.
Ez idő alatt nem lehetséges a kicsomagolás, illetve a beüzemelés.

Az utánvétes és bolti készpénzes fizetést ideiglenesen töröltük a választható fizetési módok közül. Helyette a bankkártyás fizetést, vagy az átutalást javasoljuk. Amennyiben saját autónkkal történik a kiszállítás, lehetőség van az átadás előtti azonnali átutalásra. Ha ezzel szeretnél élni kérjük jelezd a megjegyzésben a megrendelésnél.

Rendkívüli bolti nyitvatartási és áruátvételi rend.

 

  MARADJ OTTHON! INGYEN KISZÁLLÍTJUK A RENDELÉSED!

Vedd át otthonodban kényelmesen a megrendelt terméket! 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk a raktáron levő 40kg. alatti termékeket.
A nagyobb terjedelmű, raktáron levő 40kg. feletti termékek kiszállítási ideje 2-14 munkanap.
Ha nincs raktáron, akkor is bátran rendeld meg, lehet,hogy éppen beérkezés alatt van a kiválasztott termék.
Te döntöd el nálunk, hogy azonnal kéred a rendelésed szállítását, vagy később.


HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?


Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik, szerződött futárszolgálattal vagy saját teherautónkkal. A kiszállítást megelőző napon e-mailbel értesítünk a másnapi szállításról. Ha saját autónkkal szállítjuk a termékede, akkor előző telefonon egyeztetjük a várható időpontot. Háztartási nagygépek kiszállítása magába foglalja a készülék épületbe, lakásba, házba történő szállítását, a kicsomagolását és a csomagolóanyag elszállítását is.

 

KÖVESD NYOMON A CSOMAGODAT!

Csomagod feladásakor e-mailben megküldjük Neked a futárcég nevét, a csomagod fuvarlevélszámát és a nyomkövetés elérhetőségét. Ott tudod követni a csomagod pillanatnyi helyét.

 

VÁLTOZOTT A PROGRAMOD? NEM PROBLÉMA! INGYENESEN ÚJRA KISZÁLLÍTJUK!

Ha a kézbesítő nem talál a megadott címen, értesítést hagy egy telefonszámmal, ahol egyezethettek egy újabb időpontot. Az újabb időpontban a futár újra kiszállítja a csomagodat díjmentesen.
Ha saját autónkkal szállítunk (nagy háztartási gépet), akkor előző napon egyeztetünk telefonon egy várható érkezési időt 1-2 órás intervallumban.

 

KÉRÜNK, CSOMAG ÉPSÉGÉT ÉS TARTALMÁT MÉG A FUTÁR JELENLÉTÉBEN ELLENŐRÍZD!

A csomag épségére és tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye jegyzőkönyvben vagy a fuvarlevélen a futár jelenlétében rögzítésre került.

 

Futárszolgálati partnereink elérhetőségei:

TRANS-O-FLEX FUTÁRSZOLGÁLAT
Telefonszám: +36 1 877 7400, +36 1 877 7444
E-mail: ugyfelszolgalat@tof.hu
Nyomonkövetés  ⇒ (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe írd be a csomagszámot)


ROYAL FUTÁRSZOLGÁLAT
Telefonszám: +36 1 216 3606, +36 1 217 3707
E-mail:ugyfelszolgalat@royal.hu
Nyomonkövetés  ⇒ (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe  írd be  a csomagszámot)

 

HDT FUTÁRSZOLGÁLAT
Telefonszám:  +36/1/899-8503
E-mail: info[kukac]homedt.hu
Nyomonkövetés ⇒ (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe írd be a csomagszámot)

 

Kova Trans Futárszolgálat
Telefonszám:  +36 70 635 6005
E-mail: megrendeles[kukac]kovatrans.hu
Nyomkövetés (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe írd be az irányítószámot és a  csomagszámot)

 

Általános Szállíási díjak