Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Kevesebb energiával

Hőszivattyús szárítógépek

Szárítógép vásárlás előtt, a termék ára mellett nem árt tisztába lennünk az energiafogyasztással sem! Bár a kombinált, egybe épített szárító, és mosógép olcsóbb, mint egy különálló szárítógép, a szárítógép mégis versenytársa lehet a kombi készülékeknek az energiafogyasztása miatt.

Mennyit takaríthatunk meg egy jó hűtőszekrénnyel?

 A hűtés és fagyasztás specialisták koncepciójában és annak megvalósításában már hosszú évek óta nagy hangsúlyt fektetnek az energiatakarékos készülékekre. 

Miért fontos, hogy NoFrost fagyasztót válasszunk?

A No Frost rendszer lényege, hogy a fagyasztót ezután sohasem kell olvasztani, hiszen teljesen jegesedés-mentesen üzemel. A technológia "titka" a levegő cirkulációja és a pára eltávolítása, miközben kevesebb kondenzációs víz keletkezik.

Energiamegtakarítás indukciós főzőlappal!

A gázzal vagy elektromos árammal történő "hagyományos" főzéstől eltérően indukciós technológia alkalmazásakor a hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik.