Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Miért kényelmes a 6.érzék páraelszívó?

6. érzék technológiaA termék méréseket végez, és ennek alapján saját maga állítja be a megfelelő teljesítményszintet attól függően, hogy Ön éppen mit főz, így biztosítja a kiváló teljesítmény mellett a maximális energiatakarékosságot - Önnek ezzel egyáltalán nem kell törődnie. Amikor nem főz, a készülék használható a helyiség levegőminőségének javítására is. Szenzorai észlelik a szennyezőanyagokat (füst stb.), és automatikusan állítják be az optimális levegőminőséghez szükséges elszívó sebességet.

 

Perimeter páraelszívók

A Whirlpool Perimeter páraelszívók újdonságot jelentenek a páraelszívó technológia terén: a főzéskor keletkező párát és gőzt a páraelszívó az alsó rész külső szélein szívja el, nem pedig közvetlenül azon át. Ezt egy irányító panel teszi lehetővé, amely megtöri a pára áramlását, és azt a páraelszívó aljának külső szélei felé tereli, ahol a zsír hatékonyabban gyűjthető össze. Ezen túlmenően a rejtett szűrőnek köszönhetően a zajszint is alacsonyabb, a készülék teljes külső felületét könnyebb tisztán tartani, ugyanakkor maga a termék sokkal vonzóbb, egységesebb megjelenésű elemmé válik a konyhában. A kerület menti páraelszívás hagyományos és ferde Deco Hoods kivitelben kapható.

 

Szenzoros kezelőszervek

Stílusos, csúcstechnológiát alkalmazó, rendkívül könnyen működtethető kezelőszervek. Különböző típusú szenzoros kezelőpanelek késleltetett időzítővel és intenzív működési funkcióval.

 

6. ÉRZÉK

Automatikus üzemmódban a páraelszívó önmaga állít be mindent a szenzorok mérései alapján, míg kézi üzemmódban Ön állíthatja be a kívánt sebességet.

 

Stem szenzoros kezelőszervek

A Stem érintéses kezelőszervek 3 teljesítményfokozatot, valamint egy intenzív üzemmódot biztosítanak. A kezelőszerv fény- erőszabályozós halogén lámpával, motor be/ki lámpával teljesítményjelzővel, valamint a zsír- és szénszűrők telítettségét méri.

Tartalomhoz tartozó címkék: Páraelszívás