Mosás- Szárítás

A legújabb Whirlpool Supreme Care mosógépek

A legújabb Whirlpool Supreme Care mosógépek

Az új, energiatakarékos elöltöltős Whirlpool Supreme Care mosógép ötvözi a legújabb stíluselemeket a prémium kategóriás minőséggel. A kezelőfelülete jelentősen átlátható, egyszerű, intuitív vezérlést tesz lehetővé. A ruhák bepakolása nagyon kényelmes, a hatalmas, 35 cm átmérőjű ajtójának és a magas talpazatának köszönhetően. Az új ZEN technológia és a közvetlen hajtású motor csendes működést garantál. A piacon jelenleg forgalomban lévő készülékekhez viszonyítva a legcsendesebben dolgoznak.  A Supreme Care elöltöltős mosógépek tökéletes mosási eredményt garantálnak a lehető legkevesebb energia- és vízfelhasználással.

Jön a hideg… hol szárítsam a ruhákat?

Jön a hideg… hol szárítsam a ruhákat?

Avagy, miért sokszorozódott meg a szárítógépet használók száma!

A tél beköszöntével, de már ebben az 5-10°C fokban is érzékeljük, hogy nem túl okos dolog az udvaron vagy az erkélyen kiteregetni a frissen mosott ruhákat. Így, - szárítógép hiányában - marad a párás levegő bent a lakásban… Ami pedig nagyon kedvez a penész és poratkák szaporodásának! Egy okos megoldás lehet egy szárítógép beszerzése, de az sem mindegy, hogy milyen!

Hőszivattyús szárítógépek

Hőszivattyús szárítógépek

Szárítógép vásárlás előtt, a termék ára mellett nem árt tisztába lennünk az energiafogyasztással sem! Bár a kombinált, egybe épített szárító, és mosógép olcsóbb, mint egy különálló szárítógép, a szárítógép mégis versenytársa lehet a kombi készülékeknek az energiafogyasztása miatt.

Ha folt esett a ruhán, avagy a foltok ABC-je.

Ha folt esett a ruhán, avagy a foltok ABC-je.

Hasznos tanácsok foltok tisztításhoz. 55 féle folt kivétele a textíliákból.

Mosás lexikon

Mosás lexikon

Tanácsok a különböző textíliák mosásához és szárításához egy kis textil ismerettel összekötve.

 

Whirlpool szárítógép

Whirlpool szárítógép

A Whirlpool 6.érzék AirCare funkcióval rendelkező szárítógépei az egyik legjobb választás.