A legújabb Whirlpool Supreme Care mosógépek

Supreme Care termékAz új, energiatakarékos elöltöltős Whirlpool Supreme Care mosógép ötvözi a legújabb stíluselemeket a prémium kategóriás minőséggel. A kezelőfelülete jelentősen átlátható, egyszerű, intuitív vezérlést tesz lehetővé. A ruhák bepakolása nagyon kényelmes, a hatalmas, 35 cm átmérőjű ajtójának és a magas talpazatának köszönhetően. Az új ZEN technológia és a közvetlen hajtású motor csendes működést garantál. A piacon jelenleg forgalomban lévő készülékekhez viszonyítva a legcsendesebben dolgoznak.  A Supreme Care elöltöltős mosógépek tökéletes mosási eredményt garantálnak a lehető legkevesebb energia- és vízfelhasználással.

 

 


A Whirlpool Supreme Care mosógépek elnyerték a 2015-ös IF Design Award Kiváló Minőség címét. Elvarázsolta a nemzetközileg elismert zsűrit modern, magas minőségű elragadó, átlátható felhasználói felületével és intelligens működésével, így 53 ország 500 nevezése közül lett az első. A SupremeCare termékcsalád nemcsak felhasználóbarát vezérlésű, de alacsony fogyasztása révén a pénztárcáját sem terheli meg.

 

 

                       Most közeli nézetben csodálhatja meg és fedezheti fel a mosógép funkcióit, melyek a lehető legjobb mosási élményt kínálják Önnek.

                                            
Az innovatív ZEN technológia (közvetlen meghajtású ZEN motor, ZEN formai kialakítás és hangcsillapítás) biztosítja, hogy a készülékeink a piacon elérhető legkisebb zajszinttel rendelkezzenek.

 

 


A hagyományos, PrecisionDose™ technológia nélküli Whirlpool mosógépekkel összehasonlítva, 4 kg-os átlag töltet esetén mosószert használva, közepes szennyezettség esetén, egy 4 fős család átlagos igénybevétele esetén. A gép a mosószert a mosnivaló tényleges mennyisége és a ruhanemű típusa szerint adagolja. Akár 12 liter vizet is megtakaríthat.

 


PrecisionClean
mosási technológia:
A mosógép a vizet közvetlenül a mosnivalóra permetezi és nem csupán a mosógép dobját tölti fel. Ez a technológia a teljes mosási program során működik, hogy a leghatékonyabb vízfogyasztást és legenergiatakarékosabb működést biztosítsa.

 

A 6.ÉrzékLive technológiával rendelkező készülékek esetén Ön egy mobilalkalmazás segítségével távolról is elindíthatja és ellenőrizheti a mosási és szárítási ciklusokat.

A SoftMove 6-féle, előre beprogramozott, anyagtípusok szerinti dobmozgása a leggondosabb odafigyelést biztosítja minden ruhaneműnek. Az dobbelső innovatív kialakítása és a speciális ruhaemelő karok csökkentik a szövetszálak súrlódását, kíméletesebb, ugyanakkor hatékonyabb mozgást tesznek lehetővé.

Dobvilágítás:
A tökéletes megvilágításnak köszönhetően a mosógépből való ki- és bepakolás minden eddiginél könnyebbé és egyszerűbbé válik. Nincs több gépben felejtett ruhadarab!

 

 

További Whirlpool mosógépeinkhez kattintson ide!

Ha bármilyen kérdése van a készülékekkel, vagy a rendeléssel, szállítással kapcsolatban, keresse munkatársainkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Mosás Whirlpool