Space 400 Total No Frost beépíthető Hűtő-Fagyasztó

A legnagyobb kapacitás a kategóriájában*, az átgondolt tároláshoz.

 

* A konkurens gyártók által deklarált nettó kapacitás teljes összege alapján, figyelembe véve a beépített, alulra szerelhető, fagymentes hűtőszekrény-fagyasztó szegmenst, és az összes olyan modellre vonatkozik, amelyek teljes nettó kapacitása 394 LT, a márkák alatt: Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht.

 

 

Kategóriájában a legnagyobb kapacitás*

 

Töltsd fel a hűtőszekrényedet, ürítsd ki az elmédet: 50%-kal több hely** akár 8 extra bevásárlótáskányi élelmiszer*** tárolására. Így kevesebb időt töltesz bevásárlással, de mindig élvezheted a friss élelmiszereket.

* A konkurens gyártók által bejelentett nettó kapacitás teljes összege alapján, figyelembe véve a beépített alsó rögzítésű, no frost hűtőszekrény fagyasztó szegmenst, és a márkanevek alatt értékesített összes, 394 liter teljes nettó kapacitású modellre vonatkozik: Whirlpool, Hotpoint/Ariston , Bauknecht.

** A Whirlpool szabványú BI 55cm No Frost hűtő-fagyasztóhoz képest.

*** Az összehasonlítás egy 56 cm x 60 cm-es bevásárlótáska 18,7 literes hasznos kapacitású literén alapul. Egy 60 cm-es, 250LT VS 394LT-es hűtőszekrényt figyelembe véve.

 

 

A legcsendesebb hűtő a kategóriájában*

 

A ZenInverter technológiával a hűtőszekrény alacsony, mindössze 32 dbA zajszintet ér el. Ez teszi kategóriájában a legcsendesebbé, lehetővé téve az otthoni kikapcsolódás zavartalan pillanatait.

 

* A versenytárs gyártók által bejelentett zajszint alapján. Az állítás az összes, 32 dB zajszintű, beépített, alsó rögzítésű 70 cm-es hűtőszekrényre vonatkozott, amelyeket márkanevek alatt értékesítenek: Whirlpool, Hotpoint/Ariston, Bauknecht.

 

Felejtsd el a kézi leolvasztást

 

A TotalNoFrost technológia ideális tárolási körülményeket tesz lehetővé az élelmiszerek számára, mivel megakadályozza a jégképződést a fagyasztóban és a deresedést a hűtőtér hátsó falán.

 

 

Tárold élelmiszereidet a SpaceManagement rendszer segítségével

 

 

 

FlexiShelf+

Teljesen összecsukható polc, amely lehetővé teszi a magas tárgyak tárolását félig összehajtva, és a terjedelmeseket teljesen összehajtva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flexibilis Palacktartó

A szabadság és a rugalmasság most már lehetséges az áthelyezhető palacktartóknak köszönhetően, amelyek szabadon mozgathatóak a polcok között.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flexibilis ajtópolcok

Mozgatható, osztott ajtópolcok, hogy a legtöbbet hozhassa ki a függőleges térből: egyszerű tárolás és hozzáférés minden élelmiszerhez, egyszerűen mozgassa át a polcokat a kívánt magasságba.

 

 

 

 

 

 

 

Easy Access Tray

Praktikus, csúsztatható tálca a fagyasztóban, amely a leggyakrabban használt alapanyagok rendszerezésére szolgál, hogy mindig kéznél legyenek.

 

 

 

 

 

 

A legjobb az ételeidnek

 

A Space400 Total No Frost beépített hűtőszekrény, 6TH SENSE technológiával rendelkezik, amely folyamatosan figyeli a hőmérsékleti szintet, és észleli az eltéréseket, hogy automatikusan visszaállítsa az optimális tárolási körülményeket.
Így az étel mindig a legjobb állapotban marad.

 

Az Te igényeid szerint testreszabható

 

A Multi Fresh box egy személyre szabható fiók 3 különböző hőmérsékleti beállítással, ahol speciális igények szerinti élelmiszereket tárolhatunk. Csak forgasd el a forgatógombot a hőmérséklet megfelelő beállításához, és őrizd meg a hal és hús, tejtermékek vagy gyümölcsök és zöldségek frissességét.

 

 

Több hely az egészséges és friss élelmiszerek számára

 

Tartsd frissen a hozzávalókat a dedikált fiókokban: FreshBox+, DeliBox és Snack box. Akár 99,9%-ban* meggátolja a baktériumok növekedésétől a kivehető Fresh pad Microban Silver Shield®-nek köszönhetően.

* Függetlenül tesztelve az IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd, Egyesült Királyság) által az ISO 22196 szabvány szerint.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hűtés