Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Whirlpool beépíthető mosogatógép

Whirlpool beépíthető mosogatógép

A Whirlpool beépíthető mosogatógépek alapvetően két csoportra oszthatóak: a rejtett kezelőpaneles és a látható kezelőpaneles készülékekre. Ha fontos, hogy a formatervezett gép külső felületét ne rontsa el a kezelőpanel látványa, vagy biztonságosabbnak érezzük, ha a házban lakó gyerekek nem érik el a gombokat, válasszunk a rejtett paneles készülékek közül.

A Whirlpool beépíthető mosogatógépei számos jövőbe mutató funkcióval rendelkeznek.

Az ún. Sensor Cycle funkció két különböző szenzor segítségével önállóan választja ki a mosogatóvíz hőmérsékletét, felmérve a szennyezettség mértékét és a feltöltöttséget, egyszer az előmosogatás idején, egyszer pedig a főmosogatás alatt. Ez a funkció 35%-al jobban távolítja el a masszív szennyeződéseket, kizárólag a megfelelő mosási idő, energiaszint és vízmennyiség megválasztásával.

A 6. érzék Powerclean funkcióban 40 irányított vízszórófej dolgozik azon, hogy a lesült ételmaradékot is maradéktalanul eltávolítsa az edényekről. Több nagyobb kapacitású szórófej beépítésre is azt szolgálja, hogy a főzőedényeket és tepsiket se kelljen kézzel mosogatni. A vízszelep-rendszer nem csak nagy hatásfokú, és az edények széles skáláját képes tisztává varázsolni, de kifejezetten víztakarékos is.

A rugalmas befogadóképesség révén az edények változatos és széles skáláját mosogathatjuk megbízhatóan és takarékosan a Whirlpool beépíthető mosogatógépekben. Az igények szerint átrendezhető belső tér, a különféle speciális tartók mind azt szolgálják, hogy a különféle méretű és formájú edények is könnyedén megtalálhassák a helyüket a gépben.

A csendes éjszakai program funkció a gép munka közben keltett zajerősségének csökkentéséről biztosít.

A 6.érzék technológia lehetővé teszi, hogy a dugig töltött gép fele annyi vizet és energiát használjon el a mosogatás során, mint más társai.

 A Whirlpool beépíthető mosogatógépek rozsdamentes acél előlappal, többféle színben kaphatóak.

A gépek széles, keskeny, normál és magas kivitelben kaphatóak. A beépíthető termékek kiválasztásánál nagyon fontos szempont a méret, kérjük járjon el nagyon körültekintően!

Tartalomhoz tartozó címkék: Mosogatásról