Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Whirlpool hűtőszekrény

Whirlpool hűtőszekrény

A Whirlpool hűtőszekrények minden konyhai stílusba illeszkednek és modelljei minden igényt kielégítenek. Hogy milyen felépítésű eszközt választunk, az függ a benne tárolt ételek mennyiségétől, jellegétől, a főzési szokásainktól, a konyhánk beépítettségtől, a környező helytől stb.

Whirlpool hűtőszekrény innovatív funkciókkal

Egyajtós változatban választhatunk fagyasztós és fagyasztó nélküli modelleket. A különválasztott fagyasztóval rendelkező modellek lehetnek bottom-freezer (a fagyasztó van alul) és top-freezer (a fagyasztó felül van) formátumúak. Nyugat-Európában népszerűek és nálunk is egyre nagyobb teret nyernek az ún. side-by-side felépítésű hűtőszekrények, amelyek egymás mellett tartalmazzák a fagyasztó és a hűtő részt. Ezek a “kétajtós szekrények” óriási tárolókapacitással rendelkeznek.

Az egyajtós modellek között találhatunk beépíthető hűtőszekrényeket is, a többi általában szabadonálló. A beépíthető egyajtós hűtőszekrényekből többféle méret létezik, a pult alá építhető mérettől a normálon át a magas modellekig.

A Whirlpool hűtőszekrényekben fellelhető funkciók közül kiemelkedően innovatív a Hatodik érzék technológia részét képező beépített intelligens érzékelők alkalmazása. Ezek a szenzorok folyamatosan érzékelik a külső környezet alakulását és ehhez igazítják az eszköz működését. A funkció biztosítja, hogy az ételek tökéletesen frissek maradjanak és megőrizzék tápanyagtartalmukat, miközben a lehető legkisebb energiafogyasztás és környezetterhelés mellett működik a hűtő.
Az Accu Chill, ami szintén a Hatodik érzék technológia része, biztosítja, hogy a hűtőszekrény kompresszora tényleg csak akkor kapcsoljon be, ha szükséges.

A Resource Saver jelzést birtokló Whirlpool hűtőszekrény modellek 50%-al haladják meg az amerikai szövetségi energiaszabvány előírásait, és működésükhöz évente kevesebb energiát használnak, mint egy 60 W-os égő.

Számos modellen található kívülről (vagyis a szekrényajtó nyitása nélkül) elérhető szűrt hideg víz és jégadagoló.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hűtés